PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

SEDUT KASI ABES!

 
 Bila dgr tajuk entry ni rasa mcm teringat zaman sekolah dulu.
Yer lah zaman darjah 1 hingga darjah 6.
Setiap kelas ada jadual bertugas.
Selalu aku akan kena buat tugas menusun meja kerusi kerana aku besar.
 
Tapi bila dah dewasa ni pun masih ada juga jadual bertugas.
Ye lah nak pastikan rumah sentiasa kemas dan teratur
Jadual tu buat untuk diri sendiri heheh masa2 free jer.
Kalau nak sedut sampah dalam kete paling mudah ada 'vacuum'
Tapi kalau vacuum mcm ni lagi class ok apa semua leh sedut.
Bukan takat sedut sampah ngan rumah2 sekali wakakaka..
Serba sikit pasal sedut kasih habis ni mcm cleaner ada gak.
But kita buat untuk kepuasan diri dan kebersihan diri kan..
Hadiah2 yg di sediakan untuk contest ni pun menarik dan uniq.
Harap2 dpt menang one of this prize boleh bersih rumah dan wangi rumah...

 1 HADIAH UTAMA
High Power Car Vacumm

1 HADIAH KEDUA
  Glade Car Gel Country Garden (3 Glade)

10 SAGUHATI
 Non Slip Dashboard 
 
Sebab saya duduk ngan rakan rajin kemas gak nak Tag
Aizoul

5 Response to "SEDUT KASI ABES!"

  1. eqbalzack says:

    ok. tq bro. abg eq dah linkkan kt blog.

    eB ezrin says:

    comel :)

    qieranna says:

    good luck yer

    gud luck :)

    eqbalzack says:

    SALAM..
    esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme