PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Pertama Kali Membuat GA Utuk Rakan Blogger


Alhamdulillah syukur sgt tak sangka diam tak diam blog Mah@mahu telah mencecah follower ker 1001 semalam. Wahh ramai gak kawn2kan tapi tak pernah jumpa pun huhuh insyallah ada masa nanti mesti akan jumpa.. So sempena meraikan followers yg dah ramai ni maka Mah@mahu akan menganjurkan satu GA @ Giveaway untuk semua blogger..  So ada beberapa syarat semestinya di ikuti untuk memenangi hadiah istimewa…..
 
Syarat2 GA yg mesti di patuhi:

1)      Mesti mempunyai blog dan juga warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia lah..

2)      Wajib mem’follow’ blog Pengiklanan ini & blog Aizoul selaku sponser hadiah untuk GA..

3)      Mesti membuat satu entry khas bertajuk  “Giveaway 1001 Followers Mah@mahu”. Dalam entry mesti kena cerita mengenai blog Mah@mahu tak kisah lah korang nak cite apa janji ada cerita dan juga sedikit cerita tentang blog Aizoul selaku sponser juga ok.. ~ update kalau boleh korang cari persamaan 2 blog ni lagi best...

4)      Mesti letakkan banner yg di cipta khas kat atas tu di dlam entry korang. Juga letakkan didalam blog di mana2 sudut tak kisah sidebar ker, bawah ker atas ker tak kisah janji ada..

5)      Mesti semua banner tadi di linkkan terus ker entry GA ini (akan di semak)..

6)      Dan terakhir mesti tinggalkan link, id follower dan juga email korang disini ok..

Itu sahaja mudah bukan.. Yg utama pemenang akan dinilai daripada syarat no 3 iaitu cerita paling menarik dan juga paling kreatif. 5 pemenang akan dipilih oleh kesemua blog sponser. So tunggu apa lagi buat mulai sekrang.  Tempoh GA dari 12 January 2010- 12 Feb 2010 lama untuk memudahkan korang memikirkan entry paling kreatif untuk GA ini..

Pasti korang ternanti2kan hadiah, so ada 5 pemenang dan hadiah2nya adalah:
Tempat pertama : Wang tunai RM30 + barangan
Tempat kedua : Wang tunai RM20 + barangan
Tempat Ketiga : Wang Tunai RM10 + barangan
2 hadiah Saguhati : Barangan 
 Hadiah barang yg di sponser oleh Aizoul adalah seperti dibawah...
Detail hadiah akan di update dari masa kesemasa. Untuk sebarang pertanyaan boleh lah comment di blog ini dan Mah@mahu. Selamat mencuba…

Penaja utama

26 Response to "Pertama Kali Membuat GA Utuk Rakan Blogger"

  1. Sham says:

    Koi join ni. id folower 39 untuk pengiklanan. 186 untuk aizoul.. emel:shamiza32@gmail.com. link:

    http://shamdisini.blogspot.com/2011/01/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    _MR.MUSCLE_ says:

    join this contest...
    id follower:dark_green
    -aizoul:190
    -pengiklanan:49

    email: jaazliahmad@gmail.com
    url: http://spacioussplicesparsely.blogspot.com/2011/01/giveway-1001-followers-mahmahu.html

    Fairyfarina says:

    dah join!!

    http://angelsbeautifulnightmare.blogspot.com/2011/01/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    follower id: fairyfarina
    pengiklanan 52
    aizoul: 193

    email: fairyfarina@yahoo.com

    AdiaLuze says:

    Semua saya dah buat untuk join :0)

    link : http://adialuvluze.blogspot.com/2011/01/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    id follower : Aida Nain@Adialuze

    email : ntotnain@gmail.com

    GUD LUCK to ALLs !!!! ^_^

    mo join jugak...

    id follower : Nor Adzwaty Rokkafella
    id follower utk pengiklanan : no. 20
    id follower utk aizoul : no. 196
    e mail : meadowild@yahoo.com
    Link :
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/01/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    HadifaR_R says:

    id follower: HadifaR_R
    (suda follow blog mah@mahu, blog aizoul, dan blog nie... tapi xtau dah follower ke berapa...dah follow lama...)

    email: fyeda_90@yahoo.com

    Link:
    http://rrsaid.blogspot.com/2011/01/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    mcm ok je GA nie . nnti ceq join na :)

    saya pun joint

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    id follower : my shaizhar blog contest

    email : myshaizhar@gmail.com

    Mama Rayyan says:

    MAMA JOIN
    JUM TERJAH
    http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    This comment has been removed by the author.

    dah joint ;)

    id.follower:ceritera asni

    email:asnitaurus@yahoo.com

    link:
    http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu_07.html

    zahidi says:

    first time join.. betul tak?

    id follower: zahidi

    email: zahidizakariya@gmail.com

    link:
    http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2011/02/giveaways-1001-followers-mahmahu.html

    Mama Rayyan says:

    hheeh..nie email mama
    rayyanhakim27@yahoo.com
    thank ye..

    Azmie says:
    This comment has been removed by the author.
    Azmie says:

    nak jOin gakk...
    id fOllower : azmie
    id fOllower utk pengiklanan : no. 71
    id follower utk aizOul : no. 204
    e mail : azmi_phd@yahoo.com
    Link :
    http://azmihamdan.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    zahidi says:

    ED dah letak banner GA kat side bawah blog EDtv. ED hantar lagi penyertaan ED buat kali kedua..

    id follower: zahidi

    email: zahidizakariya@gmail.com

    link:
    http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2011/02/giveaways-1001-followers-mahmahu.html

    Mrs. Asida says:

    Mrs. Asida (ID 82) join yer

    http://ilovecontestblog.com/2011/02/11/giveaway-1001-followers-mahmahu/

    TQ. Tapi entry outo-publish pukul 3 nanti yer..

    Mrs. Asida says:

    tertinggal pula email.. asieda82@gmail.com TY

    Mama Zharfan says:

    salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    id follower : mama zharfan
    email : suzie284@yahoo.com

    miera join!

    id follower:miera momo chan
    email:mieramomo@gmail.com

    http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    Adyshariz says:

    salam kenal dik,

    akak join juga ya, harap entri di terima

    id : Adyshariz
    email : najwwa@gmail.com
    link : http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    TQ

    cikpuanhady says:

    salam..saya join..entri autopublish jam 10.13 malam nanti..

    id : cikpuanhady

    emel : notrebelle@gmail.com

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    kalau link tak valid pas tarikh publish gitau ek..thanks..

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

    Dang Tuah says:

    Dah join.

    ID follower pengiklanan = 89

    ID follower aizoul = 218

    http://tuahdicari.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    tiefazatie says:

    salam..ifa join yaa..sempat lg kan..

    id follower: tiefazatie

    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/giveaway-1001-followers-mahmahu.html

    email: pinkteddy84@gmail.com

    tq!moga terhibur..=)

    Adzriel AB says:

    meriahnya

    HadifaR_R says:

    Maaf tuan blog... sape pmng contest ni erk? huhu

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme