PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa

  1. Mesti ade blog sendiri dan jugak akaun facebook...hehehe
  2. Korang kene jadi follower aku , follow Nenizazi [sponsor hadiah] dan jugak like fanpage facebook Wacanaku.... Senang nanti korang nak tau update.
  3. Buatkan satu entri bertajuk "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa" , letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni...
  4. Tag 3 orang dan pastikan diorang tau..
  5. Letakkan link entry korang dekat komen entri ni.
Tarikh tutup contest
1 Mac 2011

1 Response to "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"

  1. Terima kasih join giveaway aku yang pertama..gudlak! :)

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme