PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

GiveAway EdY : KATA KAU!

Sungguh teruja lagi untuk menyertai contest kat blog ni.
Yang pasti hadiah yg ditawarkan menjadi igauan aku waaaaaaa..


Kalau korang pun nak menang sama boleh sertai dengan klik banner kat atas ni ok..
"Ada BRAN!!! Rasa mau cicir 5 tiang jom kita race"

Senang jer contest ni korang kena pilih gambar yg ada dlm blog beliau.
Lepas tu buat caption paling menarik dan kreatif mcm aku buat (perasan sgt wakaka).

1 Response to "GiveAway EdY : KATA KAU!"

  1. Edy Zaidi says:

    Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme