PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections

Pada siapa nak joint contest ni boleh lah klik banner kat bawh ni..
So kat bawah ni gambar yg di pertandingkan.. Suatu ketika dulu………… gambar aku masa zaman sekolah yg ni jer ada. Gambar semasa Sekolah Menengah Teknik Temerloh Pahang. Masa ni form 4 lagi tu yg muda.. heheheh.. Tu semua lelaki dalm course tu sebab course elektrik tak ada perempuan nak masuk hehehe..
NAMA PENGIRIM: Mady
NAMA ID FOLLOWER: Mah@mahu
REFERRER:Tuan blog ni Annurkaseh

Nak tag 
Aizoul
Kak Heze

1 Response to "suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections"

  1. salam...

    wah,,srba biru..tq sudi join contestni..

    dh cek...semua ok

    LULUS!
    yg mn 1 mady ni...hihi

    k,g.luck ya dik...

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme