PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

Contest Blog Paling Comel!

syarat-syaratnya
warga negara MALAYSIA .
semua jantina diterima
ada blog! takder blog .. ditolak !
kena follow blog aku.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)
tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join

tarikh tutup
5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

hadiah
DUIT menanti anda ! 
Kat atas tu blog tuan punya contest ni memang comel cute..
Tapi blog ni tak lah comel boleh masuk ker... blog dari Mah@mahu..


1 Response to "Contest Blog Paling Comel!"

  1. beela says:

    wah... mekasih sudi join.. gud luck =)

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme