PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~

Kalau korang tgk banner kat atas tu mesti tertanya2 apa kah dia kan. Mula2 tak percaya tapi ini lah kenyataan telepon dalam tin coca-cola unik kan. So terus minat nak joint contest ni mcm pelik tapi benar. Kalau satu set Big Mac tu mesti ada air coca-cola, frunfries dan juga burger kan.. So ni dah ada telepon coca-cola kat sini ada lak telepon burger tak caya tgk lah huhuhu...

1 Response to "UMMI ZAYDA 1ST GIVEAWAY...YAYY~~"

  1. Ummi Zayda says:

    salam terjah..thankz sudi join GA ummi..cuma email en mahamahu xde..sila resend blk ye..

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme