PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Klik banner ni untuk sertai


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"... ~ Ini entrynya
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini... ~ dah follow Id Mah@mahu
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu... ~ Nak tag Aizoul & Kak Heze
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... ~ Dah tinggal kan

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

1 Response to "GiveAway EdY : Awak Busuk!"

  1. E.d.Y says:

    Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme