PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

contest blog ONLY ONE


Ini pic tuan blog yg anjur contest ni hensem kan.. 
kalau nak tahu lebih lanjut klik pic ini ok..


Ini pic post kawn aku fesyen dia paling tip top..
Suka mengikut trand dan juga perubahan masa..
Walaupun kuar rumah dekat jer untuk g kedai..
Tapi yg ni dia kuar pergi konsert huhuhu.
Namun tetap tak leh lawn tuan contest ni tetap hensem..

Nak tag 3 org kawn yg pandai posse dan bergaya
Aizoul
Kak Heze
Pojie Pooh

1 Response to "contest blog ONLY ONE"

  1. ONLY ONE says:

    tq sbb join

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme