PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**


syarat2nya mudah saja, korang hanya perlu;

1) Jadi follower blog nie....
2) Buat entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan banner (romantiss kitaorg ni..hehe) kat entry korang... then link back kat entry GA ni ye.....
3) Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen entry nie..

Simple & Easy kan???hikss...apa lg join arrr....hehe.. 
Tarikh tutup pada 16hb Februari 2011 @ 3.20am

1 Response to "**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**"

  1. zura@iwan says:

    slm..

    dh view....thks ye join GA kita yg x sbrp ni...

    maap ye tdelete yg u hntr hr tu...i ingt iklan apa2 ke...adeiii..sorry sgt2....

    gud luck k..

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme