PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan

P.I.Z.Z.A

 
Click untuk menang PIZZA

syarat2:

1. kena follow ke??terpulang..tiada paksaan
2. buat simple entry tajuk P.I.Z.Z.A
3. letak gambar pizza tu dalam entry korang & link back
4. kalau nak join kena makesure tempat korang tu ada la DOMINO'S yea..kalau xde camne nk makan pizza ni?
5. tarikh tutup 11 Januari 2011 ( seminggu je)
6. hantar kan link penyertaan korang dalam dalam entry ni
7. pemenang berdasarkan lucky draw, maybe damia yg akn buat cabutan

1 Response to "P.I.Z.Z.A"

  1. Nana says:

    ok tq join ye
    good luck

Kepada anda yang ingin membuat sebarang pengiklanan atau mendapatkan khidmat yg disediakan di sini bolehlah berbuat demikian melalui email pengiklanan11[a]gmail.com atau Tel: 03-8994 1061. Segala bahan dan juga penulisan disini adalah terpelihara dan sebarang peniruan atau cetakan luar adalah di larang.

Followers

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme